Annons
Annons


VARFÖR HAR JAG SMINK NÄR JAG TRÄNAR?


svar på kommentar

Hej Ida!
Vill först och främst säga att din blogg är väldigt inspirerande och läser den såå ofta. Du är jättebra förebild för mig och många andra!

Min fråga är hur du gör med smink och så när du tränar? Jag ser att du har det på bilden .

Annons

Har nämligen hört att smink åker in i porerna när man svettas och då framkallar finnar. Så , använder du något speciellt smink , hur kan du liksom få det så flawless?
Skulle bli överlycklig om du svarade. Tack för att du är en så bra förebild.

SVAR: Hej fina du och tack för komplimangen 🙂 <3 Många undrar varför och vad jag har för smink när jag tränar? Varför jag har smink är för att jag tidigare under dagen varit på möten, fotat mm så väldigt onödigt att ta av det. De dagar jag jobbar hemifrån har jag ej smink och tar heller inte på mig smink om jag ska till gymmet, men de flesta vardagar har jag möten så där av sminket.

Dock så använder jag aldrig foundation så det finns inte så mycket mer än rougen som kan gå in i hyn och på kinderna har jag inte så stora porer. Det enda smink jag använder är lite concealer under ögonen, mascara, ögonbrynsfärg och rouge och jag använder de här märkena i de olika då de är mina absoluta favoriter.

make up1. Cover All Mix Make Up Store Concealer – HERE // 2. Anastasia Dip Brown – HERE // 3. Loréal Telescopic – HERE // 4. NYX Powder Blush – HERE

English: Question: Why do you have make Up on when training and what makeup do yo use? Answer: I always have meetings and other work things when I want to wear makeup and I don´t think it´s necessary to take it off  when I go to the gym. But if I work home I don’t use makeup and if I should go to the gym I don´t put makeup on just because of the gym. I never use foundation so the only thing I have on my skin is rouge and I it´s not harmful. The makeup on the picture above is the makeup I use everyday and it´s my absolute favorites. 

5 kommentarer till “VARFÖR HAR JAG SMINK NÄR JAG TRÄNAR?”

 1. Förstår dig, känns onödigt att tvätta av sminket innan träning!

  Till en annan sak: jag saknar dina recept som du ofta la upp på förra bloggen. Kan du inte börja med det igen? Lagade efter dem flera ggr och var riktigt nöjd!

  1. Hej fina du! Absolut, mer mat och recept kommer. Har kommit lite efter med recept men ska absolut bli bättre på det så håll utkik 🙂
   Kramis

 2. Själv gillar jag att använda mineralsmink från IDUN bland annat. Känns mycket bättre och ” tunnare mot huden”

  sofienordberg.se

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar