Annons
Annons


VARFÖR HAR JAG ONT I RYGGEN OCH VAD KAN MAN GÖRA ÅT DET?


Nu är det dags för ännu ett avsnitt av ”Fråga Kiropraktorn”. Denna gången tar vi upp frågan vad man ska göra med en ond rygg? Sitter du mycket ner på jobbet eller når du pluggar och får ont i ryggen, vad ska man göra åt det? I slutet av filmen kommer en grym övning jag tycker ni alla borde testa för att få en starkare bål.

[youtube id=”qyu6voaW6q4″]

Glöm inte prenumerera på min Youtubeanal HÄR!

Kan ni inte se klippet så tryck HÄR!

Annons

3 kommentarer till “VARFÖR HAR JAG ONT I RYGGEN OCH VAD KAN MAN GÖRA ÅT DET?”

  1. vore bra om du tänkte lite mer på ljudet vid dina inspelningar! både med denna men framför allt med podcasten så drar jag upp maxvolym både på datorn och spelaren, och hör ändå knappt vad ni säger. tack på förhand!

  2. Toppen! tack så mycket för denna ryggövning, jag har jättemycket problem med ryggen och ska deffinitivt prova detta då min läkare säger att jag har svaga överrörliga muskler i svanken… =)

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar