Annons
Annons


VARFÖR ÄTER JAG LCHF?


question answerNågot jag undrar gällande din kost är varför du sällan äter kolhydrater och mycket fett? Det låter ju som lchf? Du tränar ju så mycket så varför gör du så?

SVAR: Hej! Jag vet inte hur ni kan få min kost till LCHF då den till största delen består av kolhydrater.

Annons

Bara för att veta så kollade jag hur mitt matintag igår såg ut procentuellet och så här såg det ut: 39% kolhydrater, 24% protein och 37% fett. Äter ca 200-250g kolhydrater/dag och ska man äta LCHF ska man helst äta under 20g/dag. Så nej jag äter inte LCHF och jag ser alltid till att äta en bra blandning av fett, kolhydrater och protein under en dag. Där emot kan jag äta LCHF inspirerade maträtter som en sallad med protein och fett, men då adderar jag kolhydrater via de andra måltiderna. LCHF passar inte mig och jag får inte den energin jag behöver via den kosthållningen.

//English: Answer/question in swedish. Use google translate.

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar