Annons
Annons


VÅR PÄRLA ÄR SÅLD


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

skarmavbild-2017-02-05-kl-18-49-02skarmavbild-2017-02-05-kl-18-49-24skarmavbild-2017-02-05-kl-18-48-52skarmavbild-2017-02-05-kl-18-49-43skarmavbild-2017-02-05-kl-18-48-02skarmavbild-2017-02-05-kl-18-48-34skarmavbild-2017-02-05-kl-18-48-44

God söndag älsklingar! Det är med både glädje och sorg jag skriver detta men nu är vår lilla Pärla såld. Vi la ut den lägenheten vi bor i nu till försäljning innan jul och fick bud men det var lite för sent och folk ville inte ta beslut då så vi tog ner den och la upp den igen nu i början av året. Vi fick bud innan jul också men kände att vi kunde få mer och det stämde. Den slutade på 220 000kr mer nu efter nyår så bra beslut av oss även om jag har haft lite ont i magen över jul/nyår över att vi köpt lägenhet och inte sålt. Vill ni ha tips på bra mäklare kan jag verkligen rekommendera vår som heter Björn Schumacher som ni kan kontakta här.

Annons

Men nu äntligen kan vi fokusera allt på att renovera och flytta in i nya lägenheten. Dock så älskar jag lägenheten vi bor i nu då jag faktiskt måste säga att det är första lägenheten i Stockholm som jag verkligen känt mig hemma i. Vi renoverade den från grunden och har bestämt allt i den, så lite sorgligt är det nu när jag inser att den inte längre är vår. Men men nya lägenheten kommer bli magisk!

Vi var där igår med vår mäklare och bestämde oss för att inte alls riva ner någon vägg och istället behålla den som den stora 4:a den är. Vill man göra om den till en 5:a så är det lätt att bara smälla upp en vägg utan att förstöra originalplanlösningen. Så vi kommer nu att ha det största sovrummet jag sett 😀 haha. Sitter just nu och kollar på inspiration på inredning till det. Tycker det är svårt att få saker och ting att passa ihop då jag hyllar så mycket olika. Här kommer i alla fall ett kollage med grejer jag skulle vilja ha.

(Alla länkar är reklamlänkar)

8 kommentarer till “VÅR PÄRLA ÄR SÅLD”

 1. Grattis till försäljningen!!
  Och kul att ni valt att behålla orginal-planlösningen i den nya! Den är ju så fin som den är och så har ni möjlighet att ändra sen isåfall efter behov.
  Som du säger, den nya kommer bli magisk!
  Grattis igen. <3

 2. Åh så fint. Är ute efter gardiner till mitt hus, men vet inte vart jag ska sy upp mina då jag har väldigt högt i tak. Kan du komma med tips och vad är det för material du har på sovrums gardinerna?

  Tack på förhand

  1. Tack 🙂 Ja sååå svårt med gardiner när man har högt till tak och inte kan/orkar/hinner sy. Jag hittade färdiga gardiner på Olssons tyger. De vi har i sovrummet är mörkläggningsgardiner. De vi har i finrummet

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar