Annons
Annons


VAR INTE FÖR HÅRDA MOT ER SJÄLVA


IMG_7614.JPGIMG_7612.JPGIMG_7610.JPGIMG_7613.JPG

God morgon mina älsklingar! HUR snygga är inte mina naglar jag gjorde hos bästa Celina i veckan? Jag blir lycklig av att se dem och har hittat min nya favoritfärg. Körde med vit grundfärg toppat med ”sjöjungfruglitter”. LOVE!

Annons

I alla fall så är jag lite seg idag då jag var ute och dansade natten lång. Så behövligt! Det är inte ofta det häder men efter en stressig period så kan det vara skönt att göra för att slappna av och rensa hjärnan 🙂 Idag blir det chill och brunch med härliga vänner! Det här är livet mina vänner så se till att inte vara för strikta mot er själva och njut av livet. Hörs imorgon igen! Puss, I

10 kommentarer till “VAR INTE FÖR HÅRDA MOT ER SJÄLVA”

 1. Kan du göra ett recept på vegansk glass? Eftersom det börjar bli varmt och skönt nu, och då blir man ju väldigt sugen på en god glass i solen 🙂

 2. Ida! Vart kommer dina snygga rosa sneakers ifrån? Hittar inte vloggen då du berättar det.
  Kram!

 3. Amen to that! vi måste alla vara mer snälla och inte ha krav på oss själva JÄMT. Krav som man antagligen aldrig hade haft på någon annan! kram finis!

 4. Riktigt snygga och fräscha naglar!!

  Tänkte bara höra med dig nu när man kan börja träna ute i solen, skulle behöva lite bra träningsupplägg, för att motiveras till att gå ut istället för att gå till gymet. Är det något du skulle kunna dela med dig av? Med användning av gummiband, matta, sedan har jag två hantlar hemma man kan bära med sig ut också 🙂

  Vore kul att läsa!
  Massa kramar
  Sofia
  @sofiahager på instagram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar