Annons
Annons


VÄLKOMMEN TILL MIN NYA BLOGG: IDAS FITNESS – bli stark som en Warg!


Hej alla gamla och nya läsare och välkommen till min träningsblogg! Är väldigt glad över att ni hittat hit och att jag från och med idag får vara en del av det fantastiska varumärket CHIC.se som kost- och träningsexpert 🙂

Vem är jag?

Jag heter Ida Warg och kommer från början från den lilla vackra staden Åmål. Började min karriär som tävlingsdansare i Discodans och har flera SM guld och en finalplats i Världmästerskapen i bagagen. 2006 var jag med i TV3:s TVsucce Floor Filler där jag dansade med Sean Banan och hamnade tilslut på en 3:e plats…

[youtube id=”6wop2SMCXsU”]

Efter det flyttade jag till Stockholm och utbildade mig till Professionell Dansare på Balettakademin samtidigt som jag drev mitt egna företag som  både dansare och danscoach. Direkt efter avslutat utbildningså gjorde jag det jag alltid drömt om, nämligen utbildade mig till Personlig Tränare på PT-school här i Stockholm.

Älskar att träna och tränar själv mellan 5-7 pass i veckan. Just nu är min favoritträningsform Pole Dance…

…men gillar även allt vad styrketräning heter, löpning och yoga.

Här på bloggen kommer jag dela med mig av massa träningstips, kosttips, träningsinspiration! Tycker det är viktigt att ha en dialog med er läsare så försöker svara på så många kommentarer jag hinner! Sedan några månader tillbaka har jag infört ”VECKANS UTMANING” varje måndag. Där utmanar jag er läsare till olika träningsrelaterade saker. Här hittar ni denna veckas utmaning som är 150 armhävningar innan veckans slut. Inte för sent än så anmäl er i kommentarsfältet 😉

Annons

Så nu vill jag ha önskemål från er? Vad vill ni att jag ska skriva om i bloggen? Ös på med era önskemål!

Ser fram emot att hjälpa, svettas och peppa er här i bloggen! 🙂
Bästa, Ida

18 kommentarer | Translate


Annons
Laddar