Annons
Annons


VALENTINE SURPRISE <3


Efter en mycket jobbig flygresa hem så blev jag mött av mitt hjärta på flygplatsen. I mitt huvud hade jag tänkt att vi skulle åka till thaikiosken och köpa mat och åka hem till vårt renoveringsobjekt och sova i dammet, men han lurade mig och åkte till Grand Hotel där han bokat ett rum åt oss.

Annons

När jag förstod det så blev jag så glad! Har haft världens mysigaste natt och morgon och nu ska jag spendera resten av dagen i hotellets spa. Tack hjärtat <3

English: After a tough flight home I was so glad to meet my boyfriend at the airport! In my head we should just buy som thai food take away and go home and sleep, but he surprised and went to Grand Hotel where he booked a room for us. When I realized it I was SO happy! The night and morning was magical and now we´ll going to spend the rest of the day in the hotel spa. Thank you my love <3

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar