Annons
Annons


VÄLBEHÖVLIG ÅTERHÄMTNING


God Morgon vänner! Har precis avklarat ett 20 min långt yogapass här hemma och nu börjar resten av hustet vakna så vi kan äta frukost tillsammans. Jag har vaknat 7 varje morgon under hela julen så att idag vakna kl 8 var rena sovmorgonen, vilket känns skönt.

Annons

Har tagit det väldigt lugnt med träningen under julen och än så länge har det endast blivit 1 riktigt träningspass och sedan massa små yogapass och några promenader.

Den här hösten har tagit hårt på mig och jag känner verkligen att jag behöver den vila och återhämtning jag ger min kropp just nu. Det har varit mycket stress under hösten med jobb, men det absolut jobbigaste har jag tyckt varit att inte ha någonstans att bo. För mig är mitt hem väldigt viktigt och någonstans jag känner mig trygg och kan återhämta mig i. Nu är lägenhet fixad och nu återstår bara en totalrenovering av den. Jag LÄNGTAR tills inflytt i nyrenoverad lägenhet om några månader! 🙂

Nog om det. Idag känner jag mig pigg och glad och min kropp är laddad för ett ryggpass tillsammans med kusin, hennes pojkvän och min egen pojkvän som anlände till Åmål igår. Skönt att få svettas lite igen.

Nu blir det frulle 🙂

Bild från julens benpass med kusin.

Glöm förresten inte följa mig på instagram @idasfitness. Där ligger en video på grymma magövningar upp nu 🙂

.

 

Kommentera | Translate


Annons
Laddar