Annons
Annons


VÅGA GÖRA DIG AV MED ENERGITJUVARNA!


Här är 2 av mina närmsta vänner som alltid gör mig på glatt humör ♥

Godmorgon gullisar! Vet ni, jag har tänkt på det här att vara lättpåverkad av andras energier. Är ni det? Jag är! Jag känner av, tar in och suger åt mig av hur personer jag möter är. Framförallt om de har en dålig energi, gnäller eller bara är allmänt negativa. Personer som har en negativ syn på livet och suger energi är därför inte alls bra för mig och ju äldre jag blivit desto mer inser jag att jag måste sätta mig själv först och göra mig av med personer som påverkar mig sådär negativt.

Annons

Nu menar jag såklart inte att man ska “göra slut” med vänner bara för att någon är på dåligt humör en dag, det hoppas jag ni förstår. Men jag vet många som fortsätter umgås med personer lite plikttroget bara för man känt varann i 10 år, för att personen inte gjort något egentligt elakt eller för att de “har ju faktiskt kul ibland”. Men nej, man får byta vänner utan att något dramatiskt hänt. Man måste inte hänga med samma personer år efter år om man nästan får tvinga fram en träff.

Jag brukar se det som ett tecken om man umgås med en person och efteråt är heeelt utmattad. Eller känner sig sänkt och typ har sämre självförtroende än man hade tidigare på dagen. Det är SÅ INTE okej och det är inte så man ska känna av att hänga med vänner. Man ska lyfta varann och vara med personer som gör en till bästa möjliga versionen av sig själv! 

Kan inte ni dela med er – har ni lätt att påverkas av andras humör? Och tycker ni det är svårt att medvetet låta relationer rinna ut i sanden? Har ni ”gjort slut” med en vän någon gång?

16 kommentarer | Translate


Annons
Laddar