Annons
Annons


VAD TYCKER JAG OM SKÖNHETSOPERATIONER?


skonhetsoperationer

God morgon mina finisar! Ni har under många år frågat mig om vad jag tycker om skönhetsoperationer? Har jag gjort någon? Har jag tänkt göra någon? Jag har medvetet inte svarat på det för det är inget jag vill uppmuntra, men nu har ni frågat så mycket så jag tänkte att det var dags att ta upp det.

Annons

Så jag svarar så gott jag kan i en video som ni kan se HÄR! Dela gärna med er av era erfarenheter och åsikter. Senare idag kommer receptet på det sjukt goda bananbrödet upp så missa inte det 😉 Puss, I

14 kommentarer till “VAD TYCKER JAG OM SKÖNHETSOPERATIONER?”

 1. Du är en väldigt bra förebild, Ida!! Jag tycker precis som dig när det gäller det här. Jag kommer nog göra en liten bröstförstoring om några år, men sen kommer jag vara väldigt nöjd med min kropp 😀 Kram <3

 2. Jag skäms över mina bröst för att jag tycker de hänger… men jag måste gå ner till normalvikt innan jag kan avgöra om jag vill operera dem eller ej. Hat sett så många skräckexempel på misslyckade operation så de får allt vara bra fula innan jag lägger mig under kniven haha 😉

  1. Vad tråkigt att du gör det <3 Men ja det finns många skräckexempel och många som får operera om sig flera gånger för det bildas kapslar och det är ju inte kul så alltid bästa att vara medveten och tänka över sitt beslut en extra gång 🙂 <3

 3. Jag tycker du är så bra som inte är emot men heller inte vill flasha ut att det är okej… så bra för det är något jag tycker man kan behålla lite för sig själv eftersom unga påverkar så mycket om vad ni unga gör. Jag trodde du hade skönhetsopererat dig faktiskt men du är nog bara ung och fit, hehe. Men hur som, jättebra att du dröjt såhär länge, tack för att du har rätt tänk.

  1. Du är inte ensam om att tro och folk frågar alltid mig vart jag gör min botox. Haha, jag gör ju ingen så kan inte svara 🙂 Men tack snälla du vad glad jag blir och ja träning och rätt kost gör att man håller sig ung 🙂 Kramis

 4. Jag är absolut inte emot någon som gör det,var och en gör vad de vill liksom,men jag tycker det är tråkigt att det liksom blivit ”inne” att operera sig. Jag tycker själv inte att det bara är en grej man gör en tråkig dag, utan det är ju faktiskt ganska stort! Sen så tycker jag det är lite trist om allihopa ser likadana ut,så fint när vi alla är olika. Som att vi alla skulle börja beté oss på samma sätt också, att man inte vågar vara som man är 🙂 Men jag dömer ingen som gör det, bara mina tankar. Är på samma som dig 🙂

  1. Ja men håller med och du har så sunda tankar. Det är tråkigt samtidigt som det är bra för dem det kan hjälpa 🙂 <3 Kramis

 5. Hej Ida, Jag undrar vad du brukar använda för speciella hudvårdsprodukter i ansiktet? tycker din hy alltid är så fin! Jag har börjat sluta använda foundation och sånt i ansiktet nu för det känns som det torkar ut och förstör huden, tänkte höra vad du använder och vad använder du när du tvättar bort sminket? kram <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar