Annons
Annons


VAD SKULLE NI GÖRA FÖR ATT BREAK FREE?


Samarbete med Braun.

Jag har fått den stora äran att samarbeta med Braun och deras nya kampanj #breakfree som coola Jessica Alba är ansikte för. Kampanjen handlar om att lyfta tjejers självkänsla och bryta loss från dåligt självförtroende.

Under perioden på 2 månade kommer jag även testa Brauns nya produkt Braun Silk-épil Skinspa 7979 Premium Edition och kommer göra en slutbedömning på den, så håll koll 🙂

braun

Det bästa med hela kampanjen är att ni läsare kan vara med och tävla om att vinna er drömupplevelse! Jag tex skulle vilja åka på en yogaresa för att stressa ner och komma närmare mig själv. Det skulle få mig att #breakfree. Vad skulle ni vilja göra? Hoppa fallskärm, shoppa i Paris, Dyka eller köra Ferrari?

.

Nu kan ni vinna just det ni vill göra! Det enda ni behöver göra är att lägga upp en bild på er drömupplevelse på instagram och hashtaga #breakfreeSE och #braun och tagga mig @idasfitness.

.

Jag kommer den 18 juni dra en lycklig vinnare som får sin drömupplevelse + ett Braun Silk-épil Skinspa 7979 Premium Edition.

(Vinnaren utses av Ida (mig) och beslutet kan inte överklagas. Vinsten uppgår till ett maxvärde á 10.000 kr och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan ej bytas mot kontanter.)

Annons
7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar