Annons
Annons


VAD SKA VI HA FÖR FÄRG + GOLV?


img_8773.jpgimg_8772.jpgimg_8783.jpg

God morgon älsklingar! I helgen var jag och Alex i nya lägenheten för att kolla hur det går med renoveringen och för att bestämma färg på väggarna och golv. Alltså det går så där måste jag säga, jag har sådan SJUK beslutsångest för färgen på väggarna så ni fattar inte. I hallen och ena stora finrummet vill jag ha vit med en brytning… men en brytning av vad? Det finns ju 100 nyanser av vit typ. Har ni någon ni kan rekommendera? Jag hittade en som har grönt och gult i sig som jag tyckte var fin men då har jag i bakhuvudet ett det inte bilor fint med gult i. HJÄLP?! Har ni någon nyans av vit som är magisk så snälla kommentera nedan 🙂

Annons

img_8807.jpg

Sedan kommer vi till det här med golvfärg. Vi har ju så fina golv i lägenheten som vi ska slipa och nyansera. Just nu är de väldigt gula vilket jag inte gillar utan känner nog att jag vill ha en kallare färg.

img_8817.jpg

De här 3 var de vi kom fram till att vi gillar mest. Vilken av dessa 3 tycker ni? 

img_8786.jpg

PUH alltså så mycket beslut som ska tas när det kommer till renovering alltså! Inte lätt när man inte är proffs på det men så skönt att ha er följare som kan tycka till och hjälpa. Det är guld värt! Ovan ser ni mig i ett av sovrummen med garderob framör. Just nu är hela garderoben borta så det blir nästa projekt att bestämma hur hela den inredningen ska se ut. Men det får bli ett annat  blogginlägg 🙂

Ha en fin  dag! Puss, I

16 kommentarer | Translate


Annons
Laddar