Annons
Annons


VAD SKA MAN ÄTA NÄR MAN ÄR BAKIS? INKÖPSLISTA – DET HÄR HAR JAG ALLTID HEMMA! HUR UNDVIKER MAN HÅLL?


Hej Ida! När jag är bakis får jag ett otroligt sug efter onyttigheter (godis, kolhydrater) och värker i mig allt jag kommer över. Vad är bästa maten att äta dagen efter, för att undvika ”hetsätning” av onyttigheter? Kram

SVAR: Det bästa är att äta som vanligt.

Annons

Se till att få i dig frukost, lunc och mellis med protei, fett och långsamma kolhydrater och när du blir sugen så äter du nyttiga mellanmål. Resorb tycker jag är det bästa botemedlet mot bakfylla 🙂

Det vore kul om du kunde lägga upp en inköpslista av vad du brukar handla. Vad har du alltid i kylen/frysen? Tack för en bra blogg!:)

.

SVAR: Mycket bra idé 🙂

Det här finns alltid i min kyl: Mandelmjölk, havregurt, ägg, getost, fårost, kräftstjärtar, kalkon, babyspenat, gurka, körsbärstomat, purjölök, avokado, morot, citon, äpple, banan, zucchini, rödbetor, havre grädde, kokosmjölk, 

Det här finns alltid i min frys: Laxfile, kycklingfärs, kycklinfilé, wookgrönsaker, bär, skivad banan, hembakat glutenfritt bröd. 

Det här finns alltid i mitt skafferi: Havregryn, kallpressad kokosolja, Naturellt Ekologiskt jordnötssmör, One BAKE, valnötter, mandlar, gojibär, solrosfrön, quinoa, vaniljpulver, madelmjöl, kokosmjöl, olivolja, vinäger, havssalt, örtsalt, kanel, kikärtor, tonfisk, krossade tomater. 

.

Tips på hur man kan förebygga håll? Har haft mycket problem vid konditionsträning trots att jag är noga med att inte äta nära inpå träning…

SVAR: Som du säger ska man undvika att äta och dricka för tätt inpå träningen. Se även till att värma upp ett lugnt tempo och andas med magen. Får du håll kan du testa att sänka farten en stund eller knyta händerna och pressa in dem på området där du känner smärta. Testa träna upp magmusklerna med styrkeövningar som stabiliserar upp bålen. Det kan förebygga håll. Lycka till!

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar