Annons
Annons


VAD SKA JAG TÄNKA PÅ?


Svar på kommentar…

Hej! Vad duktig du är på att plugga!

I morgon kan vara första dagen jag håller i en dansklass, det är meningen att jag ska sköta uppvärmningen i en halvtimme.. Jag undrar om du har några tips? Jag har ingen aning om hur det kommer gå, jag känner mig så orförberedd!

Annons

Kram :D

SVAR: Hej tjejen! Jag förstår din känsla. Är lite läskigt första gången man ska undervisa och man inte känner eleverna. Jag brukar alltid tänka på hur jag själv vill ha uppvärmningen. Börjar alltid med något pulshöjande och får igång kroppen sedan har jag styrka och efter det stretch. Var lugn och tydlig så kommer det gå super! Lycka till!

2 kommentarer till “VAD SKA JAG TÄNKA PÅ?”

  1. skulle vara lite kul att veta om du t ex använder smör på mackan, steker i matfett, tar extra omega3, eller om du bara äter nötter, avokado och lax som fettkälla? 😀

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar