Annons
Annons


VAD HÄNDE?


Vet inte vad som hände efter min mentala avslappning men jag känner mig helt konstig och inne i min egen värld! Fick någon konstig inspiration inifrån som ville ut och från ingenstans så kom ett begär av att teckna. Jag har aldrig hållt på med det innan (förutom på bildlektionerna i skolan) så jag har ingen aning om vart detta kom från?

Annons


I alla fall så lyssnar jag på vacker musik och tecknar…

…och jag gillar det!

17 kommentarer till “VAD HÄNDE?”

 1. åååh vilken fin liten teckning 😀 och vad härligt att bara sitta & måla till vacker musik! jag ska nog försöka mig på det någon gång när andan faller på 😉

  PS. vet du än när du kommer va hemma i åmål under vecka 9? 😀 PUSSS <3

  1. Tack kusinen 🙂 Ja det ver skit skönt att få ”måla av sig”! Jag tror att jag kommer komma hem mellan onsdag och söndag vecka 9. Hinner du ses något då? Vore grymt! Saknar ju min lilla kusin 🙂 Pusss <3

 2. Man öppnar alltid upp inre dörrar när man mediterar får en återkoppling till saker som man kanske gjorde som barn innan allt snurr börjar i livet.

   1. Ja då är det inget snack om det och det är ett bra sätt att få kontakt mer med det inre barnet (ja det kan låta flummigt) men det inre barnet vet vad förtjusningen var i att bara vara här och nu som är en del av meditationen.

    Jag har mediterat i många år men var precis som du inte riktigt vilja landa i det , så ha tålamod 🙂

    1. haha ja jag ska ha tålamod med detta mediterandet och verkligen försöka göra det varje dag! Tror man kommer hitta sig själv bättre genom detta!

     Nu ska jag ringa till Zonterapi stället du tipsat om 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar