Annons
Annons


VAD GÖR MAN NÄR MAN ÄR LEDIG?


God Morgon!

Har haft en skön sovmorgon ända till 08.30 🙂 Mår mycket bättre nu och är bara lite, eller ganska mycket, snorig! Men jag ska faktiskt testa att vara med på Baletten idag så får jag se hur min kropp reagerar på träning!?

Känns jätte konstigt att jag bara ska  gå i skolan idag och sedan en sväng till gymmet för att träffa min PT Jocke och sedan är jag helt ledig! När hände det senast liksom? Jag är ledig en fredagkväll! Haha känns helt stört skönt! 🙂 Vad gör man när man är ledig en fredagskväll? Någon som kan berätta för jag har helt glömt?

Här får ni en vidieo på vackra ballerinor att kolla på medan jag studsar ockring i mina trikåer 🙂

Annons

2 kommentarer till “VAD GÖR MAN NÄR MAN ÄR LEDIG?”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar