Annons
Annons


VAD GÖR MAN ÅT ETT KNÄ SOM HOPPAR UR LED?


Nu är det dags för ännu ett avsnitt av fråga kiropraktorn. Det är inte den bästa ljudkvalitén så jag rekommenderar att höja max både på youtube och dator och/eller använda hörlurar. Nästa gång vi spelar in ska jag absolut försöka få bättre ljudkvalité 🙂

Annons

I detta avsnitt pratar vi om knän som hoppar ur led och vad man kan göra åt det. Trevlig lyssning 🙂

[youtube id=”wCg1Gux0_zk”]

2 kommentarer till “VAD GÖR MAN ÅT ETT KNÄ SOM HOPPAR UR LED?”

  1. Hej Ida!

    Tack för du inspirerar så mycket som du gör. Tycker verklogen om din blogg!

    Jag har tränat ganska länge (och mycket) men äter och unnar mig ganska mycket så har inte fått så mycket resultat. MEN nu till 2014 ska jag verkligen ta tag i detta och få en stark och vältränad kropp! Men jag har ett hinder… Jag tycker om både styrka och kondition men har råkat ut för benhinsinflamation eller kanske t.o.m en stressfaktur i benhinnan. Så jag kan inte springa eller gå långt. Vad ska jag träna för kondition och hur långt kommer detta att ta för att bli friskt? Finns det något jag kan göra åt det? Jag vill verkligen springa så fort som möjligt och bygga upp min kondition till fotbollssäsongen!

    Massa kramar och God Jul!

    1. Hej fina du och tack snälla för din kommentar 🙂 <3 Jag svarar på den i en kommentar inom kort. God Jul och stor kram <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar