Annons
Annons


VAD GÖR DIG LYCKLIG?


Herregud vilken fart denna veckan har gått i! Så mycket som har hänt och jag känner bara hur mycket jag ser fram emot framtiden. Igår la jag ut en liten teaser inför eventen jag håller på att planera den 24-25maj och det sa bara PANG och så var hela eventet fullbokat på mindre än 24 timmar.

Annons

Jag är helt mållös! Just nu håller vi på att kolla upp med lokal om vi kanske kan utöka antalet deltagare lite då jag vill att alla ska få plats. Ser så mycket fram emot att få träffa er och det kommer bli en sådan grym dag! LÄNGTAR! ♥

Just nu sitter jag på bästa Doctor Salad (som kommer sponsra lunch till eventet) och äter lunch och jobbar ikapp och efter det ska jag träffa en klient för träning. Har så mycket att göra och så många roliga planer för framtiden. Det som har hänt i veckan kommer göra att jag i framtiden kommer kunna jobba ännu mer med träning och hälsa vilket känns så rätt i mitt hjärta. Jag älskar träning och hälsa. Jag älskar att inspirera. Jag älskar att hjälpa andra. Det gör mig lycklig!

.

Vad gör er lycklig? Om ni helt fick välja, vad skulle ni jobba med?

.

Dagens lunch Raw sallad – Grönkål, spenat, granatäpple, tranbär, avokado, cashewkräm, valnötter, rödkål.

Doctor Salad

25 kommentarer till “VAD GÖR DIG LYCKLIG?”

 1. Jag blir lycklig av löpning, leenden, min sambo, vänner, sol, god mat 🙂

  Drömjobbet är ” Hälsoinspiratör ”
  Jag vill hjälpa andra att finna sitt eget bästa jag!
  En dröm att få vara en insirationskälla & motivera andra till ett hälsosamt & lyckligt liv 🙂

 2. Mitt drömjobb är att bli doktor, att få hjälpa andra är verkligen min grej. Jag håller redan på att satsa på skolan & allt jag behöver Göra är att tro på mig själv!! 😀

  1. Jaaa stämmer så bra! Du kommer att lyckas! Allt går om man bara vill det tillräckligt mycket! 🙂

 3. Min fantastiska sambo, fina familj, träning och att (lyckas) laga och såklart också äta god mat, våren, havet och tanken på bruna ben ör mig lycklig i just detta nu! Jag jobbar i en klädesbutik där jag är delägare som jag älskar!

 4. Vi bli medeltidsarkeolog (som jag ju studerar till) och skådespelerska (gick estet/teater i gymnasiet) Älskar att stå på scen 😀

 5. Jag är som lyckligast när jag spelar fotboll eller innebandy med härliga människor! Svårt att jobba med det dock 😉 jag är faktiskt inte helt säker på vad jag skulle vilja bli, helst vill jag vara kreativ och inte stillasittande, social med arbetskamrater, men inte så mycket kundkontakt… Haha 😉

 6. Jag utbildar mig till förskollärare och det är mitt drömyrke! 🙂 Att få glädjen från barn är så härlig. Skulle gärna vilja jobba med utsatta barn i världen också och få hjälpa till!

 7. Djur gör mig lycklig. Vilket som helst, stora som små. Man blir alltid så glad när man möter sitt egna djur eller ett djur som man jobbar med. Om man lyckas få djurets tillit så får du ett oändligt starkt band, och det är häftigt att se!

  1. Jaaa åh. Jag drömmer om en hund men eftersom jag jobbar så mycket just nu så får det vänta lite 🙂

 8. Min dröm är faktiskt att få jobba med hälsa och träning. Vad skulle du säga är den bästa vägen för att få jobba med det? Jag funderar lite på att utbilda mig till dietist men vill även jobba med träning så vet inte riktigt 🙂

  1. Ja det är ett fint jobb 🙂 Det beror på vad du helst vill jobba med. Ju fler utbildningar du har desto bättre. Skänt att kunna hjälpa till med tex både kost och träning och kunna varva det för omväxling för det är ganska tungt att köra PT på heltid och jobbigt att sitta på kontor som dietist på heltid. En mix skulle ju vara optimal och då finns det en uppsjö av utbildningar. Jag valde PT-school vilket jag är supernöjd med och går hela tiden vidareutbildningar . Kram Ida

 9. Jag blir lycklig av solen, att åka snowboard, att springa, att träna styrketräning, yoga, åka längdsidor, röra på mig helt enkelt, min katt, min man.

  Jag skulle vilja bli yogalärare, PT och ”kostexpert”, och snowboardlärare. haha. Allt det.

  1. Åh låter fantastiskt. Älskar också skidor och snowboard. Sådan frihetskänsla. Du kommer nå ditt drömjobb utan problem. Kramis

 10. Att vara kompetent i mitt yrke och därmed kunna hjälpa andra ger mig självkänsla och gör mig lycklig, att stanna upp och ge min sambo en varm kram och hålla om honom länge. Jag blir även lycklig av att springa länge, när man springer långa distanser och närmar sig 20 km, men ändå känner att man har energi kvar och benen bara flyger fram och man är sådär härligt tom i huvudet, hela kroppen är i ett transtillstånd, ja..det är lycka 🙂

  1. Åh vad fint! Håller med 🙂 Dock känner jag den där känslan lite tidigare än 20km Haha. Men kan tänka mig att det är en härlig känsla att kunna springa så långt! 🙂

 11. Hej Ida!
  En fråga som jag undrat nu hela natten, okej nästan hela natten.
  Jag vill ju öka i muskler men samtidigt få bättre kondition. Men måste jag välja ngt så är ju prio ett styrkan.
  Hur är det med intervaller efter ett styrkepass ?
  Har nu under en tid kört 3 min gång, 3 min jogg och 4 min intervaller efter ett styrke träningspass. De sägs ju ( finns ju fakta på det också ) att om man konditionstränar direkt efter styrketräning så kommer inte muskeltillväxten att bli lika bra som utan kondition efter styrka.
  Jag känner att en dag kan jag lägga in bara kondition ( pw med lite löpning vissa sträckor ) men hur lägger jag upp det om jag skall köra kondition och styrka samma dag ?

  Som sagt min kondition består utav power Walk och löpning. Jag går power walk halva och löper halva sträckan. Man vill ju verkligen komma ut nu när solen börjar skinna.
  Styrke tränar 5 dagar i veckan. Och i och med att det är prio ett så undrar jag hur jag skall få in konditionen utan att min styrketräning skall bli allt för lidande.
  Och självklart spelar ju maten in mycket också för resultat.

  Och såklart vill jag säga att du är en grym människa utifrån vad du visar här på bloggen. Grym blogg, grymma tips och utmaningar. Squatsen har dödat mina min men det är ett gött dödande! Motiverande och inspirerande! Kram

  Maria.

  1. Hej Maria och tack för din kommentar! <3 Jag förtsår 🙂 Vill man bygga så rekommenderar jag att köra styrka och kondition var för sig om man inte kör korta snabba intervaller ex. 20s kuta 10s hoppa av X 10. Sådana snabba korta intervaller är uppbyggande medan långdistans är nedbrytande träning. Annars kan cirkelträning där man blandar styrka och pulshöjande övningar vara toppen och riktigt jobbigt för flåsat. Testa det. Kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar