Annons
Annons


VAD BRINNER NI FÖR?


God Morgon vänner! Igår var jag med om 2 helt fantastiska saker. Först fick jag äntligen träffa och krama min underbara vän Natasha som har varit bortrest i över 4 månader! Som jag har saknat den tjejen! Sedan fick jag njuta av en helt fantastisk dansklass!

Annons

Är väldigt glad att jag hittat tillbaka till dansen efter över 8 månaders uppehåll. Det är en träningsform som är så sjukt jobbig! Hade glömt hur jobbigt det faktiskt är att dansa?! Haha. I alla fall så blir det aldrig tråkigt och det är det absolut roligaste sättet att träna på tycker jag.

Har ni någon sport/träningsform som ni brinner för lite extra mycket? Tävlade ni i något när ni var yngre, eller tävlar ni kanske i något nu?

En glad och lycklig Warg.

17 kommentarer | Translate


Annons
Laddar