Annons
Annons


VAD ÄR FEL? JAG GÅR INTE NER I VIKT…


Svar på kommentar…

Hej Ida!
Vill börja med att tacka för en mycket inspirerande blogg och hoppas att du kan hjälpa mig.
Jag har hamnat i en väldigt jobbig period. Jag kämpade som ett djur i våras med att deffa och bygga muskler, och gick ner 10 kilo. Nu i somras var jag på språkresa och det var som princip omöjligt att hålla i matvanor och träning. Och när jag nu kom hem för någon månad sedan hade jag gått upp 12 kilo.
Detta är extremt psykiskt påfrestande, och jag kan inte för mitt liv finna motivation igen. Jag har börjat träna och äta som vanligt (det vill säga dans ca. 8 ggr i veckan och gym 3-4 ggr i veckan, och äter 5-6 mål om dagen. Fibergrynsgröt på morgonen och rikt med protein och fattigt med kolhydrater under dagen). Men trots detta så händer precis ingenting.
Jag mår verkligen skit över detta. Har du några tips på vad man borde göra?

Annons

Stora kramar!

SVAR: Hej tjejen och tack för din kommentar. Allt handlar om kalorier in och kalorier ut. Svårt för mig att säga utan att veta exakt hur din kost och träning ser ut. Men för att gå ner i vikt behöver kaloriintaget vara lägre än kaloriuttaget och styrketräning blandat med konditionsträning ska vara det bästa för viktnedgång. Eftersom du tränar väldigt mycket redan och sedan verkar ha en god kosthållning så skulle jag försöka söka upp en duktig PT som kan se över ditt kost- och träningsschema och hjälpa dig lägga upp kost och träning så att du når dina mål på ett säkert sätt som sedan går att hålla. Lycka till och kör hårt!

Kram Ida

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar