Annons
Annons


VAD ANVÄNDER JAG FÖR HUDVÅRDSPRODUKTER?


Har fått många frågor om vad jag använder för hudprodukter? Jag har de senaste åren blivit väldigt noga med vilka produkter jag lägger på min hy. De produkter jag lägger på min hy skulle jag lika gärna kunna stoppa i munnen då det är ungefär samma sak.

Annons

Huden är vårt största organ och suger upp det vi lägger på den.

Jag använder mig av Rosenseriens produkter som är naturliga och ekologiska. Det jag använder dagligen är Dagkräm – HÄR, Nattkräm – HÄR och ögonkräm – HÄR. 

Anger ni ros vid beställning i deras webshop så får ni 100kr rabatt.

English: Many of you ask me what skin care I use? Lately I´ve become very particular what I put on my skin. The products I put on my skin, I would just as well eat as it is about the same thing. The skin is our largest organ and absorb what we place on it. 

I use Rosenseriens products that is all natural and organic. That I use daily is day cream – HERE, Night creme – HERE and Eye Cream – HERE. 

Enter ye ros when ordering you will get 100SEK discount. 

(Obligatorisk)Annons
Laddar