Annons
Annons


VACKER MAT


Igår innan träning så svängde jag förbi Mood Gallerian och tog mig en lowcarbwook med zucchininudlar, grönsaker, kyckling, chili och ingefära. Så galet god, mättande och vacker mat och lätt värd 89kr!

5 kommentarer till “VACKER MAT”

  1. Heej! Tack för en super bra blogg! Älskar att läsa den! Har funderat i över 1 år på att börja med Pole dance fast har känt att jag är för otränad för att klara av det! Skulle inte du kunna ge tips eller säga vad det är man behöver träna upp för att klara av att träna Pole dancing? 🙂

  2. Hej Ida! Hoppas allt är bra och jag vill säga att jag läser din blogg ibland. Den har många bra tips och jag går min första termin i poledance och det är jättekul! Min fråga till dig är:

    Jag har märkt av att efter jag har tränat ett tufft gruppass på gymmet oftast BODY PUMP kl.16.30 kan jag inte somna på kvällen! Jag vänder och vrider mig, känner mig pigg och rastlös. Provade avslappnings cd men hjälpte ej. Vill tillägga att jag tog ut mig mycket. Kan det vara att kroppen är för trött för att somna eller hög på endorfiner. Jag drack en protein drink efter plus middag och kvällsmat. Vill kunna sova:((

  3. Hej, Ida! Jag vill börja med att säga vilken inspirerande blogg du driver! Jag är en tjej som aldrig varit särskilt intresserad av träning. Men tiden efter gymnasiet, då jag har tappat mina vanliga rutiner, har jag börjat känna mig allt annat än ohälsosam och vill därför göra något åt det! Men som sagt, jag har aldrig varit särskilt intresserad av träning så jag vet inte riktigt var jag ska börja när det gäller just den. Jag är inte överviktig, men skulle gärna tappa några kilon samt få en tightare och mer vältränad kropp. Hur tycker du att jag ska lägga upp min träning under veckorna? Är det t.ex. bra att fokusera på en muskelgrupp per träningspass? Och hur mycket kondition ska jag blanda in? Tacksam för svar! Kram. 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar