Annons
Annons


UTVECKLING I MIN RUMPTRÄNING


Igår körde jag ett benpass. Som jag berättat innan så kämpar jag för min rumpa! Tycker just nu att min lilla rumpa är helt perfket men slarvar jag med träning och mat så försvinner den och det vill jag inte så är väldigt noga med att underhålla den.

Kör 1 benpass i veckan och då kör jag så tungt som jag kan med rätt teknik på ca 10-15 rep av varje övning. En övning som varit i mitt rumpprogram det senaste månaderna är benpress och där märker jag verkligen en förbättring på styrka. När jag började för ca 4 månader sedan, körde jag 3 set med 12 rep på 80kg. Igår körde jag 6 set med 10 rep på 160kg och tyngre ska det bli!

Igår blev det 60rep benpress, 60rep utfall i smith maskin, 45 rep goodmornings i CB, 60 rep höftlyft med vikt. Efter passet mådde jag riktigt illa för bepressen var väldigt tung för mig.

Haha.

Gick från gymmet med sparrisben och just nu känner jag hur träningsvärken börjar smyga sig på. UNDERBART!

Annons
8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar