Annons
Annons


UTSKÄLLD PÅ SUSHIBUFFÈN


Tillbaka i huvudstaden och har minst sagt rivstartat veckan med massa jobb. HÄRLIGT!

Roligast av allt var idag på lunchen när jag fick en utskällning av en tant i personalen på Sushibuffen på Östermalmstorg. Jag äter nämligen inte upp riset på all sushi utan äter bara det som ligger uppe på på flera av bitarna. Inget fel eftersom man borde få äta vad man vill på en buffe då man betalar för det, right? Nä men det tyckte inte hon som jobbade där utan hon skällde ut mig och sa att jag måste äta upp riset annars fick jag inte ta mer. Hahaha. OMG. Okej om jag hade käkat typ 100 bitar men nu snackar vi om typ 12 bitar. Hade jag varit själv hade jag antagligen stått kvar där än och diskuterat, men nu hade jag en trevlig arbetskollega med mig som jag ville umgås med så jag sa bara, ”jaja jag äter riset.” Dock gick hon och kollade mig 1 gång i minuten efter det 😀 Tror ni jag kommer gå dit igen?

Annons

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar