Annons
Annons


UTOMHUSPASS FÖR ÖVERKROPPEN


ARMHÄVNINGAR MOT BÄNK

MOUNTAIN CLIMBERS

DIPS

HOPPREP

VANDRANDE PLANKAN

UTOMHUSPASS FÖR ÖVERKROPPEN
10 Armhävningar mot bänk
20 mountain climbers
20 Dips mot bänk
1 min Hopprep
12 Vandrande plankan
X 3

Annons

God morgon mina vänner och glad måndag! Eftersom vädret har blivit så härligt så blir man ju taggad på att träna ute. Känns lite sådär att gå in på ett gym och köra. Därför tänkte jag ge er lite Inspo på ett pass för överkroppen som ni kan köra utomhus.

Är det för svårt så minska antal reps och är det för lätt så öka reps och/eller varv.

Vilka är på och testar veckans pass? Nu kör vi!

4 kommentarer till “UTOMHUSPASS FÖR ÖVERKROPPEN”

  1. Ida, har du några bra förslag på övningar för armar etc där man inte behöver sätta i/eller använda händerna? Är opererad i min vänstra hand och får därför inte använda den vid träning. Därför är jag i behov av effektiva övningar där man inte behöver använda handen. 🙂

  2. Jag är 16 år och är trött nästan hela tiden. Detta trots att jag sover minst 8 timmar per natt, tränar minst 3 gånger i veckan samt äter en balanserad kost. Jag dricker heller aldrig energidryck eller kaffe. Jag undrar därför om du vet ifall det finns något speciellt jag bör äta eller något kosttillskott jag borde prova? Tacksam för svar<3

  3. Hej Ida! Tack för en bra blogg och youtubekanal 🙂 jag undrar om du kanske skulle kunna visa lite övningar för att öka rörligheten i höften?
    Tack på förhand 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar