Annons
Annons


UTMANING – VARDAGSMOTIONERA MERA


Dagens Vardagsmotion/träning…

25 min snabb promenad.

15 min snabb promenad.

1 timme och 15 min Pole Dance.

25 min snabb promenad.

10 min snabb gång i uppförsbacke löpband.

25 min snabb promenad.

Summa: Dagens träning har allstå blivit 100 minuter promenad + 1 timme och 15 minuter Pole Dance.

Annons

Där ser man hur bra det kan vara med vardagsmotion. Många bäckar små!

Så nu utmanar jag er denna vecka att vardagsmotionera mera! Promenera istället för att ta buss, bil eller tunnelbana, Går det inte fullt ut så kan man ju alltid hoppa av någon station innan målet så man får gå en bit. Sedan är ett hett tips att ta trappan istället för hiss eller rulltrappa, super bra träning för rumpan 😉

Vilka är på denna utmaningen veckan ut?

Kommentera | Translate


Annons
Laddar