Annons
Annons


UTFALL I SMITH – FAVORITÖVNING FÖR BEN/RUMPA


utfall-smithutfall-smith-1

En av mina favoritövningar för rumpa/ben är utfall i smith. Älskar att man kan lasta på mycket vikt vilket för mig gör att jag enklare får kontakt med musklerna.

Jag brukar köra statiska utfall vilket betyder att jag ställer mig i utfallsposition och bara går upp och ner. Se till att ha 90 grader på båda benen och för att komma åt baksida och rumpa så pressa ner hälen på väg upp. Jag brukar köra 10 rep/ben X 4 på 40kg.

Annons

 

6 kommentarer till “UTFALL I SMITH – FAVORITÖVNING FÖR BEN/RUMPA”

  1. Yes, super övning för att få kontakt med rumpa MEN jag avskyr den för jag blir så himla trött! Känns som jag utfört ett maratonlopp efteråt, pulsen dånar i öronen och svetten forsar.. och inte på ett bra sätt :/ har jag för tunga vikter el. för dålig kondis? Vad kan jag ändra på för att orka bättre?

    1. Haha ja jag hatar verkligen träning just i den sekunden jag gör utfall i smith 😀 Gör du tekniken rätt så har du inte för tunga vikter utan den övningen är bara för jävlig helt enkelt så kör på 😀 haha

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar