Annons
Annons


URSÄKTA STRULET


20140609-161049-58249317.jpg

Alltså vänner jag ber verkligen om ursäkt. Många av er tror säkert inte jag uppdaterat på flera dagar eftersom mina inlägg inte syns, men så är inte fallet. Jag uppdaterar alltid minst 2ggr/dag och sön-tor oftast 3ggr/dag, så ser ni ingen uppdatering så bör ni vara oroliga för mig eller så är det som nu, tekniska problem.

Annons

Haha. Allt funkar inte riktigt som det ska än så för säkerhetens skull så kan det vara bra om ni följer mig via Bloglovin HÄR. Där kommer nämligen alla inlägg upp trots teknikproblem.

Bilden ovan är tagen men min mobil under dagens fotografering med Plaza Kvinna som jag gjorde tillsammans med bruttorna från Im Active. Kommer bli kalas bra! 🙂

 

10 kommentarer till “URSÄKTA STRULET”

  1. Vilken superfin fin bild <3 Trist när det tekniska strular, det ska liksom bara funka 🙂
    Kram och ha en fin dag

  2. Jobbigt med strul men da vet vi i alla fall. Tyckte det var lite underligt att jag bara fick upp samma inlagg hela tiden fasstan jag faktiskt sett tidigare att du skrivit efter det. Hoppas det ordnar sig snart, vill ju inte missa nagot =) ska kolla upp det dar med bloglovin.

    1. Ja så jobbigt men hoppas det är löst snart, vet att de sitter och jobbar med det nu. Ser du ingen uppdatering så rensa historiken så funkar det för mig 🙂 Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar