Annons
Annons


UPPIGGANDE MELLANMÅL!


(Länkarna nedan är reklamlänkar till min webshop Welloteket)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgon mina hjärtan! Hoppas ni mår toppen? Själv vaknade jag upp lite småstel efter gårdagens gympass. UNDERBART! Haha. Känns dock lite konstigt att vakna upp och inte ha 1000 saker på att göra listan. Det har varit så hektiska veckor eller rättare sagt månader så det här känns verkligen konstigt. Mina lördagar och söndagar brukar vara fullbokade med jobb. Vad gör man när man inte har 1000 saker man måste göra? Jag känner mig väldigt förvirrad just nu, men samtidigt så skönt! Tror jag behöver det här. Kanske en långpromenad och lite bakning idag? Låter inte helt fel 🙂

Annons

Men först måste jag tipsa om detta magiska mellanmål. Jag kan inte få nog av det och det är så himla lätt att göra. Kan även säga att det är perfekt att äta innan träning då kakonibsen gör att man blir så pigg!

RECEPT: 1 mogen banan, ekologisk kanel, ekologiska kakaonibs. Skiva bananen och pudra på kanel och önskad mängd kakonibs. Jag drack även en kopp matcha te till. MUMS!

För er som gillar kakonibs kan jag verkligen rekommendera DE HÄR! Jag har innan haft ett annat märke men de här är de bästa jag smakat. De är inte så beska och lite mer krämiga fast ändå crunchy. Haha hur det nu kan gå till? Men så goda i alla fall. Brukar även toppa mina smoothies och bakverk med dessa.

Innan jag avslutar vill jag bara tipsa er som vill ha mer inspo till vegansk kost att jag postade en matdagbok i veckan på youtube. Ni kan se den HÄR

Ha en fin lördag nu vänner! PUSS, I

 

5 kommentarer till “UPPIGGANDE MELLANMÅL!”

 1. När man handlar från Welloteket kan man vara säker på att det inte finns nötter i produkterna? Ser att det står ”kan innehålla”. Är det precis som i vanliga butiker bara för att vara på den säkra sidan, eller brukar det finnas nötter?
  Är allergiker och sugen på att testa kakanibsen, låter som något för mig men vill inte hamna på akuten :).

  1. Det är precis som i butiker. När det står så så är det antagligen för att kakaonibsen är tillverkade i samma fabrik som nötter och då kan det hända att det kan slinka ner någon nöt. Har aldrig varit med om det men tror det måste stå så ifall någon är väldigt allergisk. Kramis

 2. Hej Ida!
  Jag är en riktig te älskare och jag såg att du dricker matcha te?
  Har läst om det och det verkar super!
  Men till min fråga, hur vet jag att jag köper matcha te och inte fejk matcha? Tex friggs, pukka och yogi tea som säljs i vanliga mataffärer är dom okej? Eller är det en massa tillsatser som sötningsmedel? Var köper jag bra matcha te men bilkigt?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar