Annons
Annons


UPPFÖLJNING AV STORHANDLINGEN – HUR MAN FÅR IN ALLT I KYLSKÅPET?


Efter våran storhandling är det många som har undrat hur vi fick in allt detta…

…i kylskåpet?

Bra fråga och det gäller att ha rätt teknik. Har gjort en uppföljare där jag noggrant går igenom hur man lyckas…

[videofyme id=”355246″ width=”500″ height=”320″]

3 kommentarer till “UPPFÖLJNING AV STORHANDLINGEN – HUR MAN FÅR IN ALLT I KYLSKÅPET?”

  1. Hejsan Ida! Ville bara tacka för en sjukt inspirerande blogg. Nu till min fråga, är själv gammal dansare men blev tvungen att, för 3 år sedan, lägga dansen på hyllan. Skadade adductor magnus riktigt ordentligt. Men nu har jag bestämt mig att lita på min magkänslan istället för vad doktorerna säger (din muskel kommer aldrig bli som förut, du kommer aldrig kunna satsa med denna muskeln.. Bla Bla Bla). Nu tänkte jag om du hade några tips på bra muskelstärkande övningar och några mjuka stretchövningar. Skulle verkligen uppskattas! Fortsätt att vara så underbart inspirerande, bästa tiden på dygnet när man spanar in din blogg! Snyggt namn btw 🙂 hälsningar Ida 

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar