Annons
Annons


UPPDATERING – RENOVERING AV NYA LÄGENHETEN


hallfinrum-lagenhet

God morgon hjärtan! Här kommer en liten uppdatering på hur det går med lägenheten. Just nu så är målningen helt klar och jag blev såå nöjd! Det är ganska neutrala färger men precis så jag vill ha det. På bilderna ovan ser ni först hallen och sedan vardagsrummet som har samma ljusgrå nyans. Först tänkte jag vitt här men jag tycker stykaturen blir så mycket finare när man bryter av med en liten nyans.

Annons

garderob

Sedan har vi ”garderoben” som vi valde en lite mörkare grå med en rosa ton. Färgen heter Elephant Breath. Älskar den!

kok-lagenhet

Köket har inte börjat renoveras än då vi fortfarande väntar på luckor. Men imorgon kommer de börja riva ut och bygga upp stommar och nästa vecka kommer luckorna. Wohoo! 🙂

kontor-lagenhet

Här har vi kontoret. Här har vi samma ljusgrå som i hallen men vi kommer köra en fondvägg med tapet. Alltså tapeten är het galen! Detg kommer vara rosa flamingos på. LOVE!

sovrum

Sedan har vi vårt stora sovrum som även det fick en grå nyans. Den liknar garderoben mycket fast den har inte en rosa nyans utan mer bara grå. Färgen heter Conforth White.

Denna veckan håller golven på att slipas och idag ska vi välja nyans. Tror det lutar åt en vit nyans. Jag  kan inte hjälpa det men jag älskar ljusa färger. Blir så himla harmonisk och glad av det + att rummen ser ännu större ut med ljusa golv.

Vad tror ni? Kommer det bli bra? 

 

23 kommentarer till “UPPDATERING – RENOVERING AV NYA LÄGENHETEN”

 1. så himla fin lägenhet verkligen! hade varit kul att höra hus mycket ni gav för den? hur tänker ni med behovet av så många rum osv? känns ju väldigt stor för bara två personer? men verkligen superfin!

  1. Tack fina! Vi gav en hel del för den då den ligger centralt och är 163kvm. Jag har alltid bott i villa så är van att bo stort och jag gillar det så varför inte om man kan? Det har varit en dröm länge och har haft det som mål i många år. Vi kommer ha kontor hemma och jobba mycket hemma så känns skönt att kunna dela av jobb och privat. Just nu har vi kameror och fotolampor överallt. Men visst det är stort så får se hur vi trivs med det 🙂 Kanske bara blir väldigt jobbigt att städa 😀 Haha.

 2. Åh det ser så så fint ut verkligen. Tror hela lägenheten kommer bli magisk när den är klar också! Man blir ju liiite avis på den underbara utsikten från sovrummet med… Takåsar är typ det finaste <3

 3. Hej Ida! Har några frågor ang kost och näring som jag hoppas du kan hjälpa mig med.. hur får du i dig tillräckligt med omega 3? Tar du alg tabletter eller hur gör du? Hur gör du gröt? (Hur mycket vatten har du i)? Hur mycket vatten brukar du ha i din gröna smoothie (tycker min blir för rinnig haha)

  Kan man få fullvärdigt protein utan bönor och linser? Isåfall hur? Alltså vilka kombinationer?

  Kram

 4. Hej Ida,

  Tycker om dig mycket. Men jag tycker det är fel att du så ofta lägger upp snaps när du antingen skall åka taxi eller när du gör det. Tänk på konsekvenserna av det. Du är med och normaliserar att ungdomar skall åka taxi.

  1. Tack fina 🙂 <3 Vi måste flytta innan 10 april. Men blir renoveringen klar innan så kommer vi börja flytta över <3

 5. När såg detta förrådet som blev så sugen bara komma rensa
  Älskar att rensa hjälpa folk gratis
  Jag lever själv ett minimilism lifestyle

  När förlorande min familj i en svår bilolycka var bara jag som överlevde så insåg livet viktigare än saker
  Jag har kvar minnen och foto och minne saker men mindre kläder och bra skor ett par sommarskor och ett par vinterskor och ett par bra skor gå i mycket

  Jag är ensam men kämpar på

  Kram

 6. Gud, om du visste hur mycket jag längtar efter att renovera. Vad schyst det kommer bli!

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kähler till Georg Jensen kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt!
  http://tinyurl.com/zgwwrs2

 7. Det är supersnygga färger! Ska själv måla om min lägenhet i någon grå ton men är ju sjukt svårt att välja då det finns en hel uppsjö av gråafärger ? Men tycker att den färgen du har i din hall/vardagsrum är väldigt fin! Vet du möjligtvis vad den heter? Kram på dig

 8. Hej Ida! Såg tapeten ni har på kontoret på din youtube och jag fullkomligt älskar den! Vart har ni köpt den, eller vet du möjligtvis vad designern heter? Kram och tack för en inspirerande blogg 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar