Annons
Annons


UPP I VIKT


IMG_3831.JPGNi som följer mig i Mikz vet att det har varit lite strul med tumme upp och tumme ner funktionen i några dagar men nu funkar den igen, wihoo! Jag vill bara säga tack för all feed back på mitt inlägg om min viktuppgång som jag skrev där.

Annons

Kommer fortsätta skriva och uppdatera er om den där så glöm inte följa mig. (Om ni inte har appen så ladda ner den HÄR) Har även också nu postat video på min favoritrumpövning där vilket har gjort att jag sitter här med världens träningsvärk i rumpis. Haha. Snart kommer jag få 2 fina vänner hit på lunch och i eftermiddag så kommer en filmkille hit och spelar in lite nya videos till min youtubekanal. Gissa vad? Kommer bli något nytt som jag inte alls vet hur det kommer gå så wish me luck! 🙂 Puss, I

//English: I just wanted to say thank you for all response on my post about my weight in Mikz. I will continue to post and do updates about it there so do not forget to follow. I also just posted a video on my favorite butt exercise today which have done that my butt is so sore today. Haha. Soon 2 frinds are coming over for some lunch and this afternoon United Screes guy will visit me to record some new videos to my youtube channel. Guess what we will record? It will be something new so I´m a bit nervous so wish me luck! Love, I

 

13 kommentarer | Translate


Annons
Laddar