Annons
Annons


UPDATE PÅ NYA KÖKET


Hej älsklingar! Det här med att renovera och flytta tar så sjukt mycket tid! Hann inte ens skriva ett blogginlägg tills idag igårkväll då vi packade tills 23 igår. PUH! Imorgon flyttar vi på riktigt och vi kommer flytta rakt in i renoveringen då den inte är klar på långa vägar. Haha men det ska ändå bli skönt att flytta 🙂

Annons

Köket är inte klart men det börjar likna något. Vill ni se hur det ser ut just nu kan ni se det på videon ovan 🙂 Nu ska jag iväg till kontoret och ha möte ed Wellogänget, sedan lite träning och sedan hem och packa igen. Woop! Ha en fin fredag vänner! Puss, I

5 kommentarer till “UPDATE PÅ NYA KÖKET”

 1. Hej Ida,
  Jag undrar ungefär hur lågt du kommer om du kör intervaller när du springer 1 min och går 1 min i 30 – 40 min. Skulle vilja veta ungefär då jag springer utomhus och vill veta vilket spår jag ska ta.
  Kram kram ?

 2. Bästa bästa Ida! Du är en utav mina absolut största inspirationer och en motivationkälla! Har länge haft en ätstörning och är på god väg ifrån det. TACK för att DU WARGEN har vrålat lite vett i mig 😉 Haha, men nuu, till min fråga; Vad har du för veganska förslag på topping till gröt? Har idag haft kvarg o sånt men min mage gillar det ej alls och bär ensam mättar inte tillräckligt :-/ Sen tänkte jag även höra vad du tycker är bra pålägg ist för ost/charkuterier?
  STOR KRAM <3

 3. Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀
  http://nouw.com/heddasöderberg

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar