Annons
Annons


TYNGDLYFTNING – TRÄNING NR 2


Igår började ju jag min morgon med att bli tränad i tyngdlyftning av Personliga Tränaren Hans. Var min andra gång jag körde tyngdlyftning och jag måste säga att det är riktigt roligt och sjukt bra träning. Här får man in styrka, kordination och rörlighet på en och samma gång. Det är faktiskt riktigt svårt att få in rätt teknik i ryck och frivändningarna!

Annons

Som sagt så började vi med att köra ryck som går till så här…

Rycker runt stången hela vägen upp hit…

Fortsätter sedan direkt rörelsen utan stopp för att landa i en djup knäböj på raka armar och sedan pressa upp där från till stående…

Sjukt jobbigt och svårt för balans och kordination. Efter mycket träning satte jag det hyffsat bra!

Efter dett körde vi på med frivändningar och efter en hel timmes träning så satte jag en frivändning på 35kg vilket är mitt personbästa efter 2 gånger. Wihoo 🙂

Är man intresserad av att börja träna tyngdlyftning är det absolut Hans man ska kontakta! 

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar