Annons
Annons


TVÄTTA HÅRET ELLER INTE?


Svar på kommentar…

Hej Ida! :)

Hur gör du för att ditt hår inte ska slitas? När man tränar varje dag vill man ju tvätta håret. Men det sliter ju otroligt mycket på håret. Finns det någon bra lösning som att inte alltid tvätta med schampo utan bara skölja ur det med vatten eller hur gör du?

Annons

Kramar <3

SVAR: Hej! Ja du det är ett problem jag också har. Min frisör vill inte att jag tvättar håret mer än 2 gånger veckan (högst 3) och det är ju inte så kul när man blir svettig varje dag. Jag försöker att tvätta håret så lite som möjligt och om jag har träning direkt på morgonen efter så hoppar jag över att tvätta håret. Sätter då upp det i en knut och duschar bara kroppen. Att bara ha vatten i tycker jag håret känns ännu mer smutsigt efteråt så jag använder hellre mitt grymma torrshampo så att håret inte ser fett ut. 🙂

Kram Ida

Vill passa på att rekommendera min frisör Alex på Saxess by Alex på Frejgatan 21 i Vasastan. Han är grym och jag har aldrig förut haft så perfekt blond färg 😉

(Obligatorisk)Annons
Laddar