Annons
Annons


TUFF KLASS IGÅR


Var på Poledance igår igen på StudioDQ. Igår tränade vi på ett trick som jag har så svårt för eftersom jag har så otroligt dåligt fäste på kroppen. Alla trick som handlar om styrka och kontroll funkar bra för mig, men så fort man ska göra trick där man måste ha bra fäste på kroppen funkar det inte.

Annons

Är för torr/len i min hy så jag bara glider av 😀 haha. Måste se till att köpa en spray som man sprayar på kroppen för att få bättre grepp tills nästa klass. Vill ju inte landa på huvudet 😀 haha!

I alla fall så var gårdagens klass superkul men idag är jag nästan mer blå på kroppen än hudfärgad! Så nu blir det vila från Poledance tills söndag då jag ska träna Open Pole. Längtar redan!

Jag efter gårdagens klass…

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar