Annons
Annons


TRÖTTIS


Hej och hå vilken dag! Har precis kommit innanför dörren i mitt hem! Denna dagen har varit helt sinnes! Från det att jag började skolan 9.30 har jag haft 10 minuters rast!

– COACHNING. Satt i en ring och berättade för var och en av personerna i klassen vad vi tyckte om hos dem som dansare. Väldigt fint och känslosamt! Vi drog över nästan en halvtimme och fick ingen rast innan baletten.

Annons

– BALETT. Hade studiebesök idag. De måste ha undrat om de verkligen hamnat på åk 3 på Balettakademien eller en hobbykurs! Haha alla är så trötta, slitna och skadade just nu så det är svårt att fokusera! Under stången var mitt fokus någonstans uppe i Norrland 😀 Men lite av det kom tillbaka till mig när vi började göra övningar på golvet.

– LUNCH/COCHNING. Under lunchen fortsatte vi med lektionen vi hade på morgonen. Fick mina fina ord av klasskamraterna och jag blev så himla glad! Världens finaste klass har jag <3 KÄRLEK!

– INSTUDERING. Coacingklassen under lunchen slutade 1 minut innan instuderingen började! Idag hade vi Isaac från Cullberg igen. Vi körde hårt i hela 3,5 timme och cleanade koreografierna. Sista gången vi körde var det TUNGT alltså! Herremingud det fanns inga krafter kvar alltså!

-REP. Samtidigt som jag käkade min ”middag” stod jag och gick igenom koreografin med det nya danskonceptet BRANDED som jag är med i. Även om jag var stört trött så var det endå möcke rolit att få leke litt mä snöggingara frå Värmland ;D

Nu är Ida trött! Nu ska Ida sova! Natti!

Kommentera | Translate


Annons
Laddar