Annons
Annons


TRICEPS TRÄNING MITT I NATTEN


God Morgon eller god eftermiddag eller egentligen god mitt i natten! Det här med 9 timmars tidsskillnad visste jag skulle bli lite jobbigt. Vaknade nu 4.25 (LA-tid) och kunde självklart inte somna om! Hoppade i mina träningskläder och besökte hotellets gym.

Annons

Behöver jag ens säga att jag var helt själv där? 😀

Körde ett lugnt och fint tricepspass med tricepspress cablecross, enhandstricepspress cable cross, frenchpress med hantel, enhands extension hantel och avslutade passet med utåtrotation cable cross. Nu är klockan snart 6.00 och bara för mig att vänta in frukosttider då jag håller på att dö av hunger 😀 Haha.

4 kommentarer till “TRICEPS TRÄNING MITT I NATTEN”

      1. tyvärr ser det inte bättre ut då! Men vi har lyckas jaga bort pälsdjursallergiker och mjölk vägrare och träningen går mycket bättre!..)

  1. hej ida! jag har en fråga som jag är VÄLDIGT tacksam att få svar på!

    jag är en tjej som ska in på mitt andra år i gymnasiet.

    och jag har inte längre någon ork till något. spelar ingen roll hur länge jag sovit.
    jag orkar helt enkelt inget. jag känner att jag verkligen behöver träna, men så många delar i min kropp säger nej. hittar ingen motivation. jag vill äta nyttigare men sitter man helt plötsligt på pizzerian endå. hur ska jag göra? var ska jag börja?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar