Annons
Annons


TRICEPS-, BRÖST- OCH MAGTRÄNING


IMG_1560.JPGIMG_1561.JPGIMG_1564.JPGIMG_1562.JPG

Tights Adidas – HERE // Hoodie Ellos Sport – HERE // Shoes Adidas – HERE

Igår var jag på gymmet och körde ett lätt pass för triceps, bröst och mage. Blev dips, armhävningar, crunches i cable cross, brutalbänk mm. Hade på mig mina helt nya kläder från Ellos som lätt är mina nya favoriter. Tightsen sitter perfekt och är lägre i midjan precis som jag gillar och skorna var lätta och perfekta att ha till styrketräning. Hoodien älskar jag bara då jag tycker det är så galet kallt på gymmen nu under vintern. Skönt också med lite färg som piggar upp så här i vintermörkret!

//English: Yesterday I was at the gym for a triceps, breast and ab workout. Did dips, push-ups, crunches, brutal bench etc. Wearing my new clothes from Ellos and I love them!  The tights fits perfect and I like the lower waist and the shoes is light and perfect for strength training. I also love the pink hoodie because it´s so cold in the gym during winter and the pink color give me energy in the cold and dark winter weather!

(Inlägg i samarbete med Ellos)

 

Annons

 

16 kommentarer | Translate


Annons
Laddar