Annons
Annons


TREVLIG OCH PROTEINRIK LÖRDAG


God Morgon!

Sitter här med mitt morgonkaffe och laddar upp för lite söndagsträning innan det senare idag blir jobb.

Hade en supertrevlig lördag igår då jag först träffade och tränade en klient (berättar mer om det senare idag) och sedan lekte jag med Malin resten av kvällen. Är så glad att jag träffat en kompis som har precis samma livsstil som mig. Brukar annars ofta känna mig ensam på helgen då alla andra är ute och festar och min kille jobbar.

Annons

Jag och Malin var och rensade och fotade massa kläder i min gamla lägenhet. Kommer att sälja ut en hel del på internet inom kort. Efter det åkte vi hem till M där hon bjöd på middag.

Haha middagen var minst sagt väldigt proteinrik då den bestod av Kyckling, halloumi och keso plus 1 ananasring 😀 Men eftersom jag var på besök så bjöds det även på bröd. Grovt, hembakat lingonbröd 🙂 Mums! Malin serverade också ett stort glas med funlight till 😀 Märks att jag blir bjuden på middag av en riktig träningfreak?

Visst ser det gott ut? 😀


Haha, Det var i alla fall ruskigt gott! Efter det snackade vi inredning, träningsupplägg och kostscheman innan jag fick skjuts hem. Där bjöd jag på efterätt, en stor tallrik med kvarg och funlight.

Haha en mycket trevlig och proteinrik lördag med andra ord 😀

(Obligatorisk)Annons
Laddar