Annons
Annons


TREVLIG KVÄLL


God Morgon!

Hade en supermysig kväll igår tillsammans med natasha, Alex och Tachi. Vi var först på Vapiano (igen) och käkade sallad med kyckling, scampi och parmensan (igen) och sedan gick vi och satte oss på en uteservering och drack kaffe och te. Blev massa skitprat och skratt. Mycket trevlig kväll!

Annons

Jag och Alex.

The bäjbs.

Kommentarer till “TREVLIG KVÄLL”

  1. Hej fina du! Jag skulle behöva lite hjälp. Jag är i sista minuten och letar fortfarande efter ett bra, givande dansgymnasium. Skulle du kunna ge tips på några stycken som du vet får en att utvecklas och där man dansar minst en gång varje dag? Jag vill verkligen satsa på dansen och få med mig så mycket som möjligt för att sedan kunna vidarutbilda mig. Vore jätte glad för svar. Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar