Annons
Annons


TRÄNINGSVÄRKEN FROM H*LL


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

IMG_2361.JPGIMG_2362.JPGIMG_2363.JPG

God morgon mina hjärtan! Nu har jag äntligen varit på gymmet igen och det känns vill jag lova! Shit pommes vilken träningsvärk i ryggen, ska gå och spraya på hela flaskan med –> magnesiumspray så kanske det går över! 😀 Körde nämligen chins för första gången på jag vet inte när och jag höll på att dö! När jag hade kört 3 set så skulle jag filma och varje gång jag körde så stängde kameran av sig så jag fick köra om 3 gånger dvs. 6 set chins 😀 haha. Dock är jag just nu alldeles för svag för att göra en chin helt själv så körde excentriska. Ni kan se hela passet nedan.

Annons

Löpintervaller: 2 min löpning + 1 min power walk X 40 min
5 excentriska chins X 6
10 skulderhävningar X 3
20 vandrande plankan X 3
10 inner core övning X 3
10 bålrotation med vikt X 3
10 bicycle crunch X 3

Filmade även så kommer ut video på alla övningar nästa vecka. Sedan glöm inte tävla om de snygga kläderna från SOC som jag har på mig ovan. Tagga #backtostrong och @stadium_jointhemovement på era träningsbilder på insta för att vara med och tävla. Puss, I

(Inlägg i samarbete med Stadium)

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar