Annons
Annons


TRÄNINGSVÄRKEN FROM H*LL


IMG_4208.JPG

God morgon mina hjärtan! Ni fattar inte vilken träningsvärk jag har i min rumpa! OMG! Hahaha. Jag har inte kört styrketräning för ben och rumpa på ett tag eftersom jag kört mest Pole och yoga. Ni kan se hela passet nedan. Riktigt bra och härligt och det tog enormt mycket i baksida och rumpa.

Annons

Uppvärmning 10 min Power Walk 15% lutning
12 benpress X 4
2 Front Squats X 6 (Körde efter russian squat routine)
12 höftlyft med skivstång 50kg X 4
Superset: 10 utfall smith 40kg + 10 squat i abduktor maskin X 3
12 lår curl X 4
15 sidogång med gummiband X 3

Var även på värmeyoga igår i 1 timme vilket var magiskt! Passar mig perfekt att gå på det 1-2 gånger i veckan och få svettas och stretcha ut. Jag har annars väldigt svårt för att svettas, det måste vara riktigt varmt eller så måste jag springa milen. Min nya favvo är Hot MOJO och Hot Viyasa och att käka veggo sushi efter. MUMS! Puss, I

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar