Annons
Annons


TRÄNINGSVÄRKEN FRÅN H*LL


God morgon älsklingar! Alltså träningsvärken som äger rum i mina framsida lår är inte nådig! haha. Jag ser inte klok ut då jag knappt kan gå i trappor och mitt tempo när jag rör mig framåt är som en snigel. Var på gymmet i förrgår och körde ben.

Annons

Eftersom det var så lite folk på gymmet så var skivstången ledig för en gångs skull och jag fick för mig att köra front squats. Fick även den fantastiska iden att köra  5 reps X 6 set. Var väldigt länge sedan jag körde squats så att dra igång med hyfsat tungt var ingen bra ide!

Efter att ha kört squats körde jag även höftlyft med skivstång (50kg), leg curl och sidogång med gummiband. Efter det var mina ben som asplöv. haha. Hoppas att träningsvärken släpper under dagen så jag kan ta mig en power walk.

Brukar ni få träningsvärk? I så fall vart tycker ni det är värst att få träningsvärk någonstans?

23 kommentarer | Translate


Annons
Laddar