Annons
Annons


TRÄNINGSVÄRK I RUMPAN EFTER GÅRDAGENS PASS


IMG_5128.JPGIMG_5127.JPGIMG_5126.JPG

Tights – Björn Borg // Top – Nly Sport HERE // Shoes – Adidas HERE

Gooood morgon mina älsklingar! Hur underbart är det inte att vakna upp en tisdagmorgon som denna med grov träningsvärk i rumpan? Haha.

Annons

Var på gymmet och körde ett benpass igår och det blev mycket maskiner med tyngre vikt. Brukar nästan aldrig köra maskiner men nu ska jag göra det varannat benpass då jag lättare kan lassa på vikt där. Passet kan ni se nedan. Sedan vill jag också ursäkta mobilbilderna. Tyvärr så kommer det vara det tills på torsdag då jag får låna en kamera. Jag glömde nämligen min egen i min mammas ryggsäck som hon tog med till Åmål. TYPISKT nu när jag ska till Miami och allt. Förresten, jag har glömt att säga det till er ju! Haha, jag ska till Miami på torsdag med mina babes Alex och Hannah. Woohoo så kul vi ska!

//English: Good morning my sweethearts! So wonderful to wake up with a sore butt! Haha. was at the gym yesterday and did a heavy leg workout. You can see the whole workout below. Excuse the bad mobile pictures but I forgot my camera in my mums bag this weekend and she brought t to Åmål. Typically, because I really needed it for the Miami trip on thuesday, but I will borrow a camera until then. By the way, I forgot to tell you about Miami! haha, Im going for a work trip to Miami this thursday with my babes Alex and Hannah. Wohoo it will be so fun!

YESTERDAYS LEG WORKOUT

10 min crosstrainer warm-up

10 leg press 40kg warm-up

10 leg press 140kg X 6

12 hip lifts barbell 60kg X 4

Drop-set leg extension 10/35kg, 5/30kg, 5/25kg, 5/20 X 4

12 leg curl 25 kg X 4

Superset: 10/side Leg extension side + 10 dead lift cable cross X 3

 

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar