Annons
Annons


TRÄNINGSUPPLÄGG?


Powerwalken imorse blev över 1 timme lång! HELT FANTASTISKT sätt att börja dagen på och perfekt nivå på träning för min övertränade stackars lilla kropp.

Står och funderar på hur jag ska lägga upp min träning i sommar? I 3 år har andra planerat min träning åt mig i skolan och sommaren gick ut på att vila upp sig och bara hålla igång träningen inför kommande läsår.

Annons

Nu ligger allt ansvar på mig, då jag förmodligen aldrig mer kommer gå på en dansutbildning igen! Nu måste jag planera min träning helt själv och jag måste bibehålla min dansteknik och stärka upp kroppen på bästa sätt! Vet att många i klassen tycker det är svårt att hålla disciplinen som krävs och lite läskigt, men jag är överlycklig att äntligen få lägga upp mitt eget träningsschema!

Efter alla skador mm. jag haft så känner jag min kropp bättre än någonsin och vet vad jag behöver stärka upp och vilka dansstilar jag behöver träna för att gå framåt! Står här och kokar av iver! Jag vill börja NU! 

Men först måste jag träna lugnt (underhållningsträning) i 1-2 veckor och återhämta, min som sagt söndriga kropp, men efter det blir det hårdträning igen 🙂 TAGGAD! 

Hur har ni lagt upp eran träning inför sommaren?

 

 

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar