Annons
Annons


TRÄNINGSSUGEN OCH RESFEBER


God härlig morgon mina vänner! Sitter här vid frukostbordet och har myror i brallan och resfeber. För det första så har jag haft 2 välbehövliga vilodagar från träningen då det varit väldigt mycket jobb denna veckan.

Annons

Förutom mitt heltidsjobb, bloggen och PT-klienter så har jag också haft så otroligt mycket beställningar på kostscheman, vilket är så roligt! Superkul att ni hör av er till mig men just nu är jag helt fullbokad några veckor fram och kommer ta emot nya beställningar i slutet av juli/början av augusti.

Sedan är jag också lite stressad/har resfeber inför min resa till USA. PÅ torsdag lyfter planet mot Los Angeles. HELT GALET! Ska bli så roligt! Är så taggad på att testa deras utbud av träning och kost. Jag kommer självklart blogga under hela resan och berätta allt om de olika träningsformerna och kosttrenderna. Har ni önskemål på träningformer eller kost ni vill att jag ska testa och recensera så hojta till? 🙂

Nu ska jag packa och fixa och sedan ladda för ett härligt träningspass! 🙂

 

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar