Annons
Annons


TRÄNINGSRESOR 2015


DSC_5745

Annons

surf-ida-wargOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_0557-0-1024x829IMG_0873-1024x1024

Bild 1-2 Portugal // Bild 3-5 Thailand

Vänner ni har väl inte missat att jag kommer ha 2 träningsresor detta året?! En nu i maj som är en surfresa till Portugal och sedan en aug/sep som går till underbara Thailand och paradisön Koh Tao.

Surfresa till Portugal – Det här är för dig som älskar att vara aktiv på semestern. I priset ingår boende, frukost alla dagar, 5 surflektioner, 3 träningspass med mig, 3 yoga, utflykt och du kan testa på Pole Dance om du vill. Kommer bli så galet kul! Åk själv eller ta med dig ett gäng polare och kom med!

Mer info och bokning HÄR.

Träningsresa till Thailand 27 aug – 5 sep – Jag var i Koh Tao i vintras och den lilla ön är helt magisk! Så vacker natur, god mat och härliga människor och jag bara längtar tills jag ska dit igen på denna träningsresa. Den här resan är för dig som vill kombinera en underbar semester med träning. Här ingår boende, ekologisk hälsofrukost alla dagar, lunch alla dagar, 15 träningspass, yoga, kost föreläsning, båtutflykt mm. Vi kommer bo på vackra Villa Seaview Garden och när vi inte tränar är det fritt fram att utforska den vackra ön, ta massage, dricka smoothies, ligga i poolen, dyka mm. Vill man träna ännu mer än vad i gör på campet så har ön bra utbud på thaiboxning, ett crossfitgym och massa bra yoga. Ja denna ön är verkligen perfekt för dig som gillar träning och hälsa men man behöver inga tidigare erfarenheter för att följa med utan man kör på sin egen nivå.

Finns några platser kvar och du kan läsa mer och anmäla ditt intresse HÄR.

//English: Information about my 2 workout trips this year. The first to Portugal and the second o Thailand. Push on the links above for more information.

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar