Annons
Annons


TRÄNINGSPASS FÖR MAGE/CORE


SIDOPLANKA

SIDO CRUNCH

STJÄRNAN

INNER CORE

TWISTED PLANK

HEMMATRÄNING MAGE
10/sida crunch i sidoplanka
20 sido crunch nudda foten
20 stjärnan
20 inner core
20 twisted plank
X 3

God morgon älsklingar! Måndag och dags för ett nytt träningspass här på bloggen. Hoppas ni är taggade för ett litet magpass. Detta passet passar perfekt att göra hemma då inga redskap behövs och man kan även köra det som avslutning på sitt gympass.

Annons

Känner man att passet är för jobbigt och att man tappar kontakten med magen och får ont i ryggen så minskar man antal reps. Sluta när du känner att du tappar kontakten och vila istället lite och gå sedan på nästa övning. Känner man att passet är för lätt så öka anta reps.

Så vilka är på att testa denna veckans träningspass? 

5 kommentarer till “TRÄNINGSPASS FÖR MAGE/CORE”

  1. Åh ja! Det här var precis vad jag behövde då jag hade tänkt hitta något core-pass och köra denna veckan. Nu behövde jag inte ens leta, tack Ida! ?

  2. Nu är jag så trött. Gjorde så gott jag kunde och jag blev tröttare än någonsin hahah! Super bra träningstips.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar