Annons
Annons


TRÄNINGSPASS FÖR HELA KROPPEN


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Reklamlänkar)
Tights – HÄR // Linne – HÄR // Skor – HÄR

God lördag älsklingar! Idag är jag så taggad. Ikväll är det nämligen Social Media Gala och jag och Viktor är nominerade till årets podcast. Hur galet? Vill redan nu säga tack till alla som röstat på oss. Vi är så galet tacksamma för era röster även om vi inte vinner! Sådan fin nominering redan efter bara några månader som poddare ♥ Har ni frågor och önskemål om podden så följ oss på Den Friska Wargen på Face Book så får ni påminnelse om när det kommer ut nytt avsnitt + backstage bilder mm. Kommer ut nytt avsnitt imorgon så missa inte 🙂

Annons

Men nu över till dagens ämne, träning. Haha. I torsdags var jag så trött efter en dags jobb men tog mig iväg till gymmet och gick där från piggare än någonsin. Älskar när det blir så och när man får värsta kicken av träningen! Wohoo. Ska nog ta mig en sväng till gymmet även idag 🙂

Här kommer torsdagens träningspass för hela kroppen…

Uppvärmning: 10 min Power Walk 15% lutning

Superset 1:
15 smala latsdrag
30 utfall
X 3

Superset 2:
10 benpress
20 bicycle crunch på halvboll
X 3

Superset 3: 
10/sida enbensbenpress
30 twisted plank
X 3

Superset 4:
15/sida sidosteg med gummiband
20 ryggövning med gummiband
X 3

Riktigt härligt pass! Hoppas ni fick lite inspo 🙂 Ha en fin lördag! Puss, I

8 kommentarer till “TRÄNINGSPASS FÖR HELA KROPPEN”

 1. Hoppas att du och Viktor vinner för årets podd! 🙂

  Skönt att träna för kropp och själ.
  Märker själv att det är så varierat för mig med motivationen.
  Men märkt att jag blir mer peppad, under de soliga och/eller varma dagarna. Har det med solen att göra, och/eller med D-vitaminbrist att göra? Eller pga annan anledning att göra?

 2. Hej fina Ida!
  Underbar blogg och ytb. Du jag har en fråga?!
  Kan inte du göra en video där du visar olika yoga övningar och varför de är bra. Samt en annan video där du visar olika stretching övningar att göra efter ett träningspass?? Skulle vara sjukt kul och intressant. Själv kör jag yoga och stretchar efter träning, men behöver lite ”nya” övningar/uppdatering!

  Ha en underbar kväll! kram

 3. Hej Ida!
  Jag har haft en svullen mage nästan hela mitt liv. Du har ju pratat en del om gluten och gluteöverkänslighet och jag undrar om du tror att det är det jag är? Jag vet att jag får svullen mage av socker men när jag inte äter det så har jag ändå en svullen mage. Ska man typ prova några veckor utan gluten och se om det blir bättre eller hur ska man få reda på om man är överkänslig? Och tack för en fantastisk blogg och youtubekanal?
  Kraam

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar